Great Lengths/extensions

Wij werken in onze salon met het haarvermeerderingssysteem Great Lengths. Hetgeen prachtige mogelijkheden biedt op het gebied van haarverlenging; haarvolumes, en trends zoals kleuraccenten, lokverlengingen, trendy uitlopende punten, of een iets langere nekpartij.

Wat is zo bijzonder aan Great Lengths?

Great Lengths hairextensions bestaan uit 100% natuurhaar met een intacte schubbenlaag. Deze haren zijn afkomstig van Indiase vrouwen die bij huwelijksrituelen hun haren offeren. De tempels verkopen deze haren op hun beurt aan Great Lengths. Het geld wordt gebruikt voor het onderhouden van hun tempels maar het grootste deel gaat naar liefdadigheidsinstellingen.

Het haar is in 48 kleuren leverbaar en is er in diverse lengtes vanaf 20 tot 60 cm. Dus gelang ieders wens. Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Het wordt bevestigd met polymeren. Dit kunststofje heeft de eigenschappen van ons eigen haar, waardoor we het ook het zelfde kunnen behandelen.

De gemiddelde tijd dat het extensions in het haar blijven is voor een standaard extensions 4 tot 5 maanden, voor een fijnere 3 maanden en voor de extra fijns 1,5 maand.

Komt u gerust voor een vrijblijvend advies en eventueel een prijsindicatie naar onze salon. Maak vooraf wel even een afspraak dan plannen onze medewerkers speciaal tijd voor u in.

Cadeautip

Een leuk en orgineel idee is om eens een cadeaubon te geven. Het bedrag of behandeling kunt u zelf bepalen. Wij maken er een leuk pakje van met een monstertje van een product.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar! Bel: 076 587 78 97